Hallo! Een persoonlijke aanpak,
da’s fijner samenwerken.

Over | Avondster: grafisch ontwerp en illustratie

HALLO!

Mijn naam is Hlin, als oprichtster van Avondster zorg ik ervoor dat alles persoonlijk uitgevoerd en opgevolgd wordt om tot het beste eindresultaat te komen. Jouw logo, huisstijl, brochures, websites en andere commu­nicatiemiddelen worden met liefde vakkundig vormgegeven om je bedrijf of dienst een sterkere visuele identiteit te geven. Door externe samenwerking worden ook alle online tools professioneel aangepakt.

FREELANCE

Je kunt ook op mij rekenen voor freelance opdrachten, uitgevoerd in mijn ontwerpstudio. Laat mij jou helpen bij een (snelle) interventie voor een bepaald project of om een drukke periode te overbruggen. Of het nu om DTP-opdrachten gaat of over de creatie van brochures, huisstijlen en andere grafische opdrachten, alles zal met de nodige kennis en nauwkeurigheid (en evenveel liefde) worden uitgevoerd.

ILLUSTRATIE

Illustraties lijken misschien wel een buitenbeentje maar de mogelijkheden om illustraties toe te passen in grafisch werk zijn zowel in online en offline communicatie heel ruim. Denk dan bijvoorbeeld aan jaarverslagen, e-mailings, campagnes, brochures, gelegenheidsdrukwerk,... Illustratieve karakters wekken vaak meer sympathie op en zijn zeer herkenbaar.